Over Ons

 

Binnen bij………Brand Vis

Philip Brand is al sinds zijn dertiende actief in de vishandel. Na jarenlange ervaring binnen diverse bedrijven ging hij de uitdaging tot zelfstandig ondernemerschap aan en startte juni 2003 zijn eigen winkel, Brand Vis in Hoogkarspel. En met succes..

Verse vis
Kwalitatief uitstekende en verse vis staat bij Brand Vis hoog in het vaandel. Dagelijks koopt hij de vis in Volendam, IJmuiden of Spakenburg. Hij werkt uitsluitend met verse producten en verkoopt alleen de vis van het seizoen. Een aantal vissoorten, zoals platvis, zijn niet het gehele jaar te verkrijgen.” Het nieuwe haringseizoen begint ieder jaar in juni. De Hollandse nieuwe haring is altijd te verkrijgen bij Brand Vis. Bij hem worden alle haringen vers voor de klanten gesneden, net zoals de gebakken vis, uitsluitend vers gebakken. Naast de reeds gevangen vissen kan de klant kiezen uit een breed assortiment zoals onder andere levende kreeften en diverse soorten oesters uit binnen en buitenland.

De visschotels van Brand Vis zijn populair. Niet alleen tijdens de feestdagen maar het hele jaar door en hij beveelt met het mooie weer ook aan om ook eens verse vis op de barbecue te bereiden. Dit is gezond, licht verteerbaar en buitengewoon lekker. Op de website van Brand Vis (www.brandvis.nl) kunt u tevens on-line bestellen.

Social Media
Daar gaan we binnenkort mee aan de slag.

Brand Vis
Winkelcentrum De Reigerspassage
Raadhuisplein 33
1616 AV Hoogkarspel
0228 56 2504